Blog: De Strip Vlogger in de krant!

Facebooktwitter

Zoals jullie weten, heb ik enthousiast meegedaan met Sint Pannekoek. Naast een speciaal vlog, met pannenkoek op het hoofd, postte ik o.a. op mijn Instagram account ook wat foto’s. En ineens kreeg ik een berichtje van iemand die vroeg of ze mijn foto mocht gebruiken voor bij een artikel over Sint Pannekoek in een online magazine.

Daar had ik geen problemen mee, maar vroeg wel om een link naar het betreffende artikel. Die werd mij vanochtend via een comment op de betreffende Instagram foto, gestuurd…En toen bleek dat het ging om een artikel in De Telegraaf! Nou ja, de online versie dan…maar toch…wel tof!

Hier kun je het originele artikel vinden: http://www.telegraaf.nl/vrij/27131366/__Gelukkige_Sint-Pannekoekdag___.html

En hier een scherm printje:

telegraaf-artikel-sint-pannekoek-29-11-2016

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram