Drukke tijden

21 september 2016
Facebooktwitter

Het is maar goed dat ik vakantie gehad heb, want er komen drukke tijden aan! Ik ben nog steeds bezig om een kleine achterstand weg te werken wat betreft de strip vlogs….ik heb nog een aantal mooie strips om met jullie te delen! En ik heb nog een aantal interviews die gemonteerd moeten worden, waaronder heel dringend het derde deel van het grote Robert van der Kroft interview! (deel 2 komt a.s. zaterdag online).

weegeeMaar daarnaast staan er de komende 4 weekeinden een paar evenementen op het programma, waar ik uiteraard ook mijn camera mee naar toe ga nemen:

Allereerst staat komende zaterdag een bezoek aan Het Beeldverhaal in Amsterdam op de agenda, om daar de presentatie bij te wonen van Weegee, een graphic novel van  Max De Radiguès (scenario) en Wauter Mannaert (tekeningen). Deze laatste zal daar ook aanwezig zijn en uiteraard ga ik kort met hem spreken!

Dan, op zaterdag 1 oktober ga ik eindelijk het museum Strips! in hollandschmetaalRotterdam bezoeken en daar tegelijk de presentatie bijwonen van een nieuw stripblad: Hollandsch Metaal, gemaakt door de Rotterdam 7, een collectief van stripmakers. Daar ben ik heel benieuwd naar en ik ga zeker proberen om enkele leden van deze Rotterdam 7 te spreken te krijgen!

cross-comix-festival-logoEen week later, op 8 oktober, kun je me weer in Rotterdam vinden! Ditmaal voor de allereerste editie van het Cross Comix Rotterdam festival! En ook daar ben ik heel benieuwd naar. Uiteraard ga ik mijn best doen om iedereen die daar niet heen kon, een impressie te geven van wat daar allemaal te zien en te doen is.

En ik sluit de drukke periode af met een super weekend, op 15 en 16 oktober, want dan ben ik natuurlijk te vinden op hét stripfestival waar het stripfestival_bredavoor mij is begonnen, in Breda! En ook daar hoop ik wat leuke beelden te schieten, voor een bijzonder verslag.

Meer dan genoeg te doen dus. Dit zal wel gevolgen hebben voor mijn strip vlogs, omdat al deze bezoeken ook weer een hoop montage werk opleveren. De strip vlogs zullen iets korter en eenvoudiger zijn, maar nog steeds even enthousiast!

stripfestival-terneuzen-logoO ja, en alles krijgt nog een staartje in november, want op 5 november ga ik naar het allereerste stripfestival in Terneuzen! Mijn geboorteplaats en dat vindt ik dus wel bijzonder. Een mooie gelegenheid om weer eens af te reizen naar het Zeeuwse land 🙂

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.