I’m back, baby!

30 augustus 2016
Facebooktwitter

benderAan (bijna) alle leuke dingen komt een eind, zo ook aan vakantie. Hoewel ikzelf nog een paar dagen vakantie heb, is de Strip Vlogger vanaf vandaag weer terug met vlogs & video’s.

De eerste video is een opwarmertje, er weer even in komen, na een paar weken niet vloggen. Dat voelde wel raar aan, maar het gaf wel rust en dat had ik nodig. ik heb nog nooit in een vakantie zoveel gelezen, als deze vakantie! Maar…ik heb niet helemaal stil gezeten! Zoals je misschien via Facebook of Instagram hebt meegekregen, heb ik twee interviews gedaan. De eerste video daarvan, zal al deze week komen!

En er komen nog mooie dingen aan, want ik ga komend weekend één dag naar het Fete de la BD (Stripfeest) in Brussel en één dag naar het Brabanst Stripspektakel in Veldhoven. In Brussel ga ik ook weer een aantal interviews doen, niet met de minste stripmakers: Zidrou en Tony Sandoval. Ook zal ik spreken met Geert de Weyer over zijn boek ‘België Gestript”.

Dus hou deze website, maar vooral mijn YouTube kanaal goed in de gaten en volg me op social media, zodat je geen video mist!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.