Plannen: De Boekenkrant

14 december 2015
Facebooktwitter

BKStrips_december_2015Eén van de meest bijzondere dingen, die ik in 2016 zal gaan doen, naast mijn wekelijkse strip vlogs, is een samenwerking met de Boekenkrant. Zij geven een special uit, die 4x per jaar verschijnt, namelijk BK Strips.  Deze krant richt zich volledig op stripboeken. Met recensies, interviews, nieuws en nog veel meer.

BK Strips volgt al een tijd mijn vlogs en nu hebben ze mij benaderd met een voorstel om samen te werken. Daar dit nieuwe manieren voor mij opent, om strips nog meer te promoten, heb ik daar direct ‘ja’ tegen gezegd.

Het eerste wapenfeit is er al. Mijn debuut video op het YouTube kanaal van de Boekenkrant, is een video over het derde deel van de reeks Ward. Een serie die ik ook op mijn eigen vlog kanaal heb besproken.

De insteek is wel iets anders: BK Strips richt zich op de nog-niet-strip-lezer. En de uitdaging is om in een korte video, van maximaal 3 minuten, zo iemand toch te interesseren om eens een strip album te kopen en te gaan lezen.

Hier kun je de eerste video terugvinden: http://www.boekenkrant.com/kapers-op-de-kust/

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.