#vlogvakantie

8 augustus 2016
Facebooktwitter

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, is het de afgelopen week erg stil geweest op mijn YouTube kanaal. Dit was niet mijn bedoeling. Maar de stress op mijn werk gecombineerd met het wekelijks 3 á 4 video’s maken, begon zijn tol te eisen en ik liep helemaal vast.

Onder de hashtag #vloggersblock maakte ik dit kenbaar op Twitter. Het lukte simpelweg niet om een vlog te maken. Dus zag ik mij gedwongen om een pauze te nemen.

Hoewel mijn #vloggersblock nog niet weg is, wordt het nu officieel een #vlogvakantie. Ik neem even een paar weekjes vrij om bij te tanken, energie op te doen en nieuwe inspiratie.

Toch blijf ik niet helemaal stilzitten, want ik ben ondertussen al druk bezig met twee bijzondere video’s! Ik heb afgelopen weekend twee geweldige stripmakers bezocht en interviews met hen gedaan. Die zullen in september op mijn YouTube kanaal verschijnen.

En eind augustus / begin september zijn er verschillende strip beurzen, waar ik (als het allemaal gaat lukken) heen ga met mijn trouwe camera. En ik ga zorgen dat jullie in september weer kunnen genieten van nieuwe strip vlogs.

Ik wens jullie een fijne vakantie toe en zie jullie in september weer!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.