De vlogger gevlogd

Facebooktwitter

Afgelopen zondag ging ik op bezoek bij journalist en schrijver, michael Minneboo, om met hem te praten over zijn debuut boek Mijn vriend Spiderman. Maar naast liefde voor strips, delen Michael en ik ook de liefde voor de muziek van Prince en het werk van Kevin Smith. Dus meer dan genoeg om over te praten. Toen ik aankwam, bleek dat ik niet de enige was, met een camera! Michael is sinds kort begonnen om ook te vloggen over strips en hij had zijn camera start klaar, toen ik aan wilde bellen.

Terwijl ik mijn camera klaarzette voor het interview, maakte hij van de gelegenheid gebruik om mij wat vragen te stellen. Uiteindelijk postte hij zijn vlog erover, wat je hierboven kan bekijken.

Zelf moet ik nog aan de montage van ons interview beginnen. Zoals gezegd, meer dan genoeg om over te praten en dat bleek ook al snel, want ‘time flies when you’re having fun’ en voordat ik het wist, was één batterij leeg! Uiteindelijk heb ik bijna een uur en 15 minuten ruw beeldmateriaal en dus een leuke klus om te gaan monteren.

In ieder geval was het een leuke dag!

Facebooktwitteryoutubeinstagram