Stripwinkel Het Beeldverhaal (Amsterdam)

6 januari 2017
Facebooktwitter

Stripwinkels zijn van levensbelang voor de stripliefhebber. Niet alleen kun je daar je strips opzoeken en kopen, maar het is de perfecte plek om nieuwe strips te ontdekken. En je kan daar advies en suggesties krijgen van mensen die heel wat kennis en ervaring hebben. Het zijn gezellige winkels, waar je veel stripliefhebbers en stripfanaten tegenkomt, maar ook mensen die niet of weinig bekend zijn met strips.

In 2016 was het mijn wens om verschillende stripwinkels te bezoeken en deze in een video voor te stellen. Dat is niet helemaal gelukt…maar wel deels! Want eind september bezocht ik stripwinkel Het Beeldverhaal, in hartje Amsterdam, om daar een interview te gaan doen met Wauter Mannaert, die daar zijn nieuwe boek Weegee kwam presenteren en signeren. Ik heb meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de winkel in beeld te brengen en kort te spreken met de eigenaresse.

Net als het interview van Tony Sandoval, heeft deze video een tijd op de plank gelegen, maar ik wilde hem toch graag met jullie delen, dus bij deze alsnog. En hopelijk is dit de aanzet om dit jaar meer stripwinkels aan jullie te presenteren!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen reacties

Geef een reactie