Sponsoring

28 november 2016

sponsor-gezochtDe Strip Vlogger zoekt sponsors! Wil je weten waarom? Lees dan het verhaal hieronder. Weet je al genoeg, mail me dan op post [at] destripvlogger [punt] nl, voor de mogelijkheden.

 

Met bijzonder veel plezier breng ik elke week 3, soms 4, video’s op mijn YouTube kanaal: strip besprekingen, interviews en reportages. Het liefst zou ik dit dagelijks doen, maar er moet ook brood op de plank komen. Dus voorlopig is De Strip Vlogger iets wat ik ben en doe, naast de zorg voor mijn gezin en mijn fulltime baan.

Ik maak mijn video’s uit liefde voor de strips en besteed daar alle tijd aan, die ik maar enigzins heb. Gelukkig tot op heden met de steun van mijn gezin.

Ik ben begonnen met eenvoudige middelen, een simpele video camera, een eenvoudige audio recorder, en daar doe ik eigenlijkmarcel alles mee. Daarmee neem ik thuis mijn strip vlogs op, maar loop ik ook mee over beursen, om daar reportages van te maken. En dat neem ik ook mee, als ik op locatie een interview of bijzonder verslag ga doen.

Graag zou ik extra apparatuur aanschaffen. Of betere apparatuur, om de kwaliteit van mijn video’s te verbeteren. Maar daar heb ik helaas de middelen niet voor. Momenteel hoop ik vooral dat er niets stuk gaat, want middelen voor vervanging heb ik helaas niet echt.

Ik heb mij aangemeld voor de Strip Cultuur Beurs 2016. Dat zou mij enorm geholpen hebben om door te kunnen blijven gaan en mijn werkzaamheden uit te breiden. Maar helaas ben ik tweede geworden (wel in een nek-aan-nek race!).

Om die reden ben ik op zoek naar sponsors. Die mij kunnen helpen om te blijven doen, wat ik nu al anderhalf jaar met veel enthousiasme doe.

Wil je De Strip vlogger sponsoren? Mail me dan op post [at] destripvlogger [punt] nl, voor de mogelijkheden. Uiteraard zoek ik sponsors die een link hebben met strips!

 

Geen reacties