Griezels, Ruiters & Demonen

7 januari 2017
Facebooktwitter

In 2016 heb ik verschillende eerste delen van nieuwe stripreeksen uitgegeven door Silvester Strips gelezen, waaronder Het Rechte Pad, Zeven Ruiters en de horror-serie van de hand van Robert Kirkman (The Walking Dead), Outcast. Aan het eind van het jaar, kwamen hiervan de vervolgdelen uit, dus tijd om eens te kijken hoe de verhalen verder gaan én of ze het niveau van het eerste deel kunnen evenaren.

Het Rechte Pad was een schot in de roos en ook het tweede en laatste deel, is erg mooi. Maar goed, Wilfrid Lupano is een goede scenarist. Een verhaal met veel sfeer.

Zeven Ruiters was een verrassing voor me, toen ik eindelijk besloot om het eerste deel toch te lezen. Het tweede deel heeft me nog niet helemaal overtuigt, hoewel de tekenstijl erg mooi blijft.

Outcast was een reeks die ik niet zelf zou gaan lezen, omdat de insteek van het verhaal me niet echt ligt. Maar de eerste twee delen waren toch wel goed. Nu zijn delen 3 en 4 verschenen…aanvankelijk kwam het verhaal niet echt op gang, maar kijk de video en zie wat mijn mening over de reeks is, na het lezen van in totaal 4 delen.

In ieder geval biedt Silvester Strips weer genoeg moois om te lezen!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen reacties

Geef een reactie