Plannen

Facebooktwitter

Terwijl het einde van 2015 nadert, kijk ik zowel terug als vooruit.

Terug, omdat het een bijzonder jaar is geweest, waarin veel is gebeurt. In de loop van het jaar heb ik mijn stijl gevonden, namelijk de Strip Vlogger. Ik ben wel nog steeds mijn stijl aan het fine-tunen, maar het werpt wel zijn vruchten af, door me serieus te richten op de strip boeken.

Er is het afgelopen jaar meer gebeurt dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Mijn inner-Geek is volledig naar buiten gekomen. Ik ben naar twee conventies geweest, waarbij ik zelfs bij één, mijn eerste nota bene, als vrijwilliger heb gewerkt. Een geweldige ervaring. Ook heb ik diverse stripbeurzen bezocht, heel veel mensen leren kennen, nieuwe vrienden gemaakt, helaas ook afscheid moeten nemen en heel, heel veel strips gekocht en gekregen.

Vooruitkijken, omdat 2016 misschien nog wel leuker en beter zal worden dan 2015! Het afgelopen jaar heb ik alles voornamelijk op me af laten komen. Maar voor 2016 zijn er al plannen. Leuke plannen, die al heel binnenkort zichtbaar gaan worden.

Daar hoort ook deze website bij. Laten we eerlijk zijn, ik ben echt een video man. Bloggen is niet mijn ding en echt een website bijhouden, met nieuws, beursdata en nog veel meer, dat is niet mijn ding. Ik ben liever bezig met opnemen, monteren en uiteraard strips lezen.

Maar het is toch wel handig om iets te hebben, waar ik zo nu en dan eens wat kwijt kan. Vandaar een nieuwe website. Eenvoudiger van opzet, zodat ik hopelijk wat regelmatiger eens iets post. Maar al post ik hier niet, check wekelijks mijn youTube kanaal, want elke dinsdag en donderdag (en vaak ook nog de woensdag er tussen) post ik nieuwe video’s. Voornamelijk strip vlogs, maar in 2016 zullen er zeker ook nog andere leuke, strip-gerelateerde video’s komen.

En ben je nog geen abonnee…misschien de moeite waard om toch even op die subscribe knop te klikken 🙂

https://www.youtube.com/channel/UCModT9vbpevGodwnlbulItg

Facebooktwitteryoutubeinstagram